Φιλική νίκη 2-0 με Κόρινθο

ionikos-korinthos-filiko.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 της Κορίνθου 06, σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης, χάρις στα γκολ των Ντάγκρα και Μουστάκη.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Κουρεπίνη. Στην άμυνα Μουστάκης, Παπουτσογιαννοπουλος, Τσίριγωτης και Παπατζίκος.. Μεσαία γραμμή Γκοτσούλιας και Τιεντσε. Μπαρεττας και Καρέλης στα άκρα. Καλλέργης σε ρόλο δεκαριου και φορ ο Μάναλης.

Πρώτη καλή φάση στο ματς καταγράφηκε στο 11 με τον Καλλέργη να βγάζει σε ρόλο φορ τον Καρελη αλλά ο τελευταίος εκανε κακο τελείωμα με το αριστερό.

Η ομάδα μας είχε κατοχή μπάλας με την Κόρινθο να έχει αμυντικούς προσανατολισμούς κλείνοντας χώρους. Στο 36 ο Μάναλης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ πέρασε άουτ, ενώ στο 39 ο Παλιάτσος βρέθηκε σε θέση βολής σε αντεπίθεση αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Κουρεπίνης. Tο τέλος του πρώτου μέρους είχε ευκαιρία για τον Ιωνικό με τη βαθιά μπαλιά του Τσίριγωτη και τη κεφαλιά του Μάναλη να περνάει αουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός με αλλαγές στην 11άδα (Τάφα - Γκούφα - Μηλιώτη - Κρητικό - Πογοσιάν - Πατσατζόγλου - Ντάγκρας) συνεχίζει να έχει κατοχή, έχασε μια καλή ευκαιρία στο 64 με την κεφαλιά του Κρητικου για να έρθει η απάντηση στο 67 με μονοκόμματο σουτ του Παλιάτσου που έφυγε άουτ.

Στο 71 ήρθε η δίκαίωση πάντως ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με το κλέψιμο του Παπουτσογιαννοπουλου και την πάσα στο Ντάγκρα που με ωραίο διαγώνιο σουτ απο δεξιά , ανοιξε το σκορ.

Ο Μουστάκης, στο 81, επιχείρησε να πετύχει το γκολ της χρονιά, με σέντρα σουτ απο τα αριστερά , αλλά ο κίπερ της Κορίνθου έδιωξε με υπερένταη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ευκαιρία απώλεσε ο Πατσατζόγλου για το 2-0.

Κάτι που έγινε στο 89, όταν απο σέντρα του Πογοσιάν απο δεξιά, ο Μουστάκης πετάχτηκε, στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Καρέλης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιριγώτης, Παπατζίκος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Μπαρέττας, Καλλέργης, Μάναλης

Επαιξαν και οι: Τάφας, Γκούφας, Μηλιώτης, Κρητικός, Πατσατζόγλου, Πογοσιάν, Καρυτινός, Μιχαλακάκος, Ντάγκρας

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: Αθανασοπουλος, Κωστόπουλος, Μαγγινας, Ντερτιλής, Βατουσιάδης, Δημητρίου, Χουσελάς, Σπέτσι, Παλιάτσος, Ράπτης, Κατσούκης

Επαιξαν και οι : Βαρδάκης, Καντηλιεράκης, Κουιμέλης, Ραυτόπουλος, Φίλης, Παπανικολάου, Γκουριώτης