Σπανός: Περιμένουμε πως και πως την πρεμιέρα με τον Εργοτέλη

138645859_3824130801040416_8316126041666317503_n.jpg

Στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της SL2, ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Σπανός μίλησε στο ionikosfc.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Σπανού στο ionikosfc.gr:

-Έναρξη πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, πως έχει δουλέψει η ομάδα και οι δυσκολίες που κρύβει η πρεμιέρα…

«Μόνο δουλεύουμε εδώ και 5,5 μήνες δεν κάνουμε κάτι άλλο, αν εξαιρέσουμε τον μήνα της αποχής που είχαμε και των ατομικών προπονήσεων. Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι, νομίζω όλες οι ομάδες περιμένουν την έναρξη όπως και εμείς. Θεωρώ, ότι θα φανούμε ανταγωνιστικοί, θα εμφανιστούμε όπως το έχουμε σχεδιάσει, απλώς όλα αυτά είναι στα λόγια θεωρητικά, πρέπει να τα δούμε και στην πράξη.

Ο Εργοτέλης, είναι μια ομάδα που έχει ομοιογένεια, είναι ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών, λίγων έμπειρων βέβαια που είναι χρόνια μαζί. Θεωρώ ότι είναι μια από τις πάρα πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας όπου ενδεχομένως να είναι και έκπληξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα όμως, πρέπει πρώτα να δούμε την έναρξη της σεζόν, να περάσουν 3-4 αγωνιστικές για να μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για εμάς, είναι πολύ δύσκολο, όπως θα είναι και όλα».

-Πως βίωσε ο ίδιος και η ομάδα τη δουλειά με ατομικές προπονήσεις, σε συνθήκες πανδημίας;

«Είναι όλα πρωτόγνωρα. Για εμάς και τους ποδοσφαιριστές και συνολικά για τον οργανισμό που λέγεται Ιωνικός. Θεωρώ όμως ότι όλο αυτό το πρόβλημα δεν θα μας βγει στο γήπεδο».

-Λόγω συνθηκών, όλες οι ομάδες της SL2 έχουν πρόγραμμα-βουνό μπροστά, ειδικά στο ξεκίνημα, πως θα το αντιμετωπίσει;

«Ήταν δεδομένο ότι θα γίνει αυτό με τόσο μεγάλη διάρκεια αποχής. Από εκεί και πέρα θα παίξει ρόλο ποιος έχει βαθύ ρόστερ, ποια ομάδα έχει την άνεση να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω εμείς την έχουμε, θα είμαστε καλά αλλά και πάλι θα πω ότι πρέπει να τα δούμε όλα στην πράξη. Εκεί θα χαρακτηρίσουμε και θα κρίνουμε την ομάδα».

-Ο Ιωνικός διαθέτει ένα στολίδι πλέον ως έδρα, το γήπεδο της Νεάπολης, με την οικογένεια Τσιριγώτη να παρέχει υποδομές κορυφαίου επιπέδου στην ομάδα…

«Ναι πράγματι. Ήταν στολίδι έξω από τις τέσσερις γραμμές, τώρα είναι στολίδι και μέσα. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αυτό το γήπεδο, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις κορυφαίες παροχές που μας δίνει η οικογένεια Τσιριγώτη και περιμένουμε πως και πως να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε τον πρώτο μας αγώνα. Θα θέλαμε και τους φιλάθλους μας στο πλάι μας, δυστυχώς δεν θα τους έχουμε όμως λόγω της κατάστασης. Είναι μεγάλη δύναμη για εμάς ο κόσμος αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή, να είμαστε ήρεμοι και τους περιμένουμε όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα».