Μεγάλο διπλό στο Παγκρήτιο στην πρεμιέρα

3069782.jpg

Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού στην πρεμιέρα επικράτησε 0-1 του Εργοτέλη μέσα στο Παγκρήτιο.

Ο Ιωνικός, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο, και με το καλημέρα άνοιξε το σκορ. Στο 5’ ο Νίκος Μουστάκης σέντραρε εξαιρετικά και ο Ματίας Κάστρο με κεφαλιά νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 0-1. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού, με σωστή τακτική προσέγγιση και λειτουργία, συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο μέχρι την ανάπαυλα. Μάλιστα ο Ιωνικός, ήταν εκείνος που θα μπορούσε να βρει δεύτερο γκολ έχοντας δύο-τρεις επικίνδυνες καταστάσεις.

Στην επανάληψη, ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, είχε δοκάρι στο 51’ με εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη και κάποιες φάσεις όπου παρενέβη σωτήρια για την ομάδα μας ο Αναγνωστόπουλος. Στο 58’ ο Ιωνικός είχε τη δική του καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Μάναλη, ενώ στο 84’ ο Εργοτέλης είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μπουτσάκη, σε μια φάση όμως, που ξεκινά από fair play που δεν έκαναν ποτέ οι αντιπάλοι. Η ομάδα μας, κράτησε το πολύτιμο 0-1 μέχρι το τέλος και έφυγε με το διπλό από την Κρήτη, μπαίνοντας ιδανικά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (80’ Ποζατζίδης), Νεράλ (70’ Κατσούρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Αμπντουλαχί (70’ Μπουτσάκης), Πατρινός (63’ Κόνρααντ), Κωστανάσιος (80’ Μποτέ), Μανουσάκης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (81’ Τιεντσέ), Μπρίτο (58’ Ματσούκας-90Σινγκ), Μάναλης (90Τσιριγώτης), Κάστρο.