Ξάνθη – Ιωνικός 1-0

3072612.jpg

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Ξάνθη στο «Ξάνθη Arena».

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού, είχαν τις σημαντικότερες στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, αρχικά με το σουτ του Τιεντσέ στο 24ο λεπτό, όπου η μπάλα έφυγε άουτ και εν συνεχεία με την κεφαλιά-άουτ του Μάναλη στο 45'+4. Στην επανάληψη, το ματς πήγε στη δύναμη και στις πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή. Η Ξάνθη απείλησε στο 69’ με κεφαλιά του Παπάζογλου όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η ομάδα μας δημιούργησε δύο σημαντικές στιγμές στο 71’ με τον Μάναλη (τον οποίο πρόλαβε ο Μπέντο) και στο 75’ και πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Και σε αυτή την περίπτωση, επενέβη ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο 98’, ήρθε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι υπέρ της Ξάνθης με πλασέ του Καπνίδη.

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης (77' Κέβιν), Τζούρμαν, Βέρκερ, Θυμιάνης, Δημούτσος, Έμπερτ, Σιατραβάνης (77' Μυστακίδης), Τάτος, Θ. Παπάζογλου (88' Καπνίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Ομάρ, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος (7' λ. τρ. Τιεντσέ), Γκοτσούλιας, Μπρίτο (57' Ματσούκας), Ρόλε, Μάναλης (88' Σινγκ), Κάστρο.

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET