• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Ενημέρωση: Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα Ιωνικός - Εργοτέλης

Ενημέρωση: Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα Ιωνικός - Εργοτέλης

ionikosergotelis.jpg

Από την ΠΑΕ Ιωνικός και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας ανακοινώνονται τα εξής, για το εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Εργοτέλης στο γήπεδο της Νεάπολης (Τετάρτη 03/03/2021 15:00 ERTSPORTS), όσον αφορά τις διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ και την είσοδο στο γήπεδο:

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, οποιοδήποτε μέλος ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτογράφοι), ακόμη και με κάρτα ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων, πρέπει να ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ. Αυτό γίνεται διότι, όλοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα, πρέπει να είναι καταγεγραμμένοι σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στην σύσκεψη πριν τον αγώνα.

Επομένως, οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, που επιθυμούν να εισέλθουν στο γήπεδο και να καλύψουν το εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Εργοτέλης στο γήπεδο της Νεάπολης (Τετάρτη 03/03/2021 15:00 ERTSPORTS), θα πρέπει να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο – μέσο εργασίας) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την καταγραφή στη σχετική λίστα και την έκδοση διαπίστευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αιτήματα ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ από τα ΜΜΕ, θα πρέπει να γίνουν έως την Τρίτη (2/3) στις 11:00 το πρωί. Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ. Απάντηση από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ιωνικός, θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο για τους δημοσιογράφους ισχύουν τα εξής:

5.5. Δημοσιογραφικά θεωρεία:

5.5.1. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν πρόσβαση οι εξής:

Δημοσιογράφοι, μέλη των ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τη διοργανώτρια.

5.5.2. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον αγώνα θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των δύο (2) μέτρων. Για το λόγο αυτό, δύναται να χρησιμοποιηθεί μέρος της εξέδρας που είναι στη συνέχεια των θεωρείων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

5.5.3. Τυχόν εσωτερικοί χώροι (καμπίνες–booth) για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων πρέπει να παραμείνουν κλειστοί.

5.5.4. Οι εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των δύο (2) μέτρων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, τότε δύνανται να καθίσουν στις κερκίδες.

5.5.5. Για τους εξωτερικούς χώρους, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την τήρηση αποστάσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όσον αφορά στα μπουθ, λόγω καιρικών συνθηκών κατά σειρά προτεραιότητας μπαίνουν:

-Τα ραδιόφωνα που μεταδίδουν με γραμμή.

-Τα ραδιόφωνα που μεταδίδουν με κινητό.

-Δημοσιογράφοι στην περίπτωση που υπάρχει ο χώρος και με δεδομένο ότι τηρούνται τα μέτρα του πρωτοκόλλου (Οι όροι που τηρούνται είναι έως 4 άτομα σε 20 τ.μ. και σε μεγαλύτερο χώρο, ένα άτομο επιπλέον ανά 10τ.μ. και χρήση προστατευτικής μάσκας από τους παρευρισκόμενους).

-Οι φωτογράφοι πρέπει να βρίσκονται στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους και μακριά από τους παίκτες που προθερμαίνονται.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET