Ιωνικός-Ασπρόπυργος 1-2

ιονικοοσσσ.jpg

Tην ήττα από τον Ασπρόπυργο  γνώρισε ο  Ιωνικός σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στη Νεάπολη. Οι φιλοξενούμενοι προη΄γηθηκαν με 2-0 χάρις σε γκολ του Γκατσολάρι(πεναλτι στο 41) και στο 48, ενώ ο Ιωνικός μείωσε με τον Πογοσιάν στο 61.

 Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Ιωνικό, που έχασε με τραυματισμό τον Παπατζίκο, να έχει κατοχή μπάλας αλλά να μην έχει τις κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει, με τον Ασπρόπυργο σε μία φάση στο 41 και τον Πίντο να βγαίνει πίσω απο την άμυνα του Ιωνικού και αφού ανατράπηκε απο τον Κουρεπίνη ο ρέφερι έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γκατσολάρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιωνικός  προσπάθησε να μπει πιο επιθετικά αλλα στο transition ο Γκατσολάρι βγήκε πίσω από την άμυνα του Ιωνικού και πλάσαρε για το 0-2. 

Η ομάδα μας βγήκε ακόμα πιο επιθετικά και κυνήγησε την ισοφάριση, μείωσε με τον Πογοσιάν στο 61 απο τη σέντρα του Μουστάκη ,έχασε ευκαιρίες με τους Καλλέργη και Κρητικό ωστόσο  το 1-2 δεν άλλαξε ..

Ιωνικός: Κουρεπίνης-Μουστάκης-Παπουτσογιαννόπουλος-Τσιριγώτης-Παπατζίκος-Τιεντσέ-Γκοτσούλιας-Πογοσιαν-Καλλέργης-Ντάγκρας-Κρητικός

Επαιξαν και οι: Τάφας- Μάναλης-Κολλαράς-Μανωλάς

Ασπρόπυργος: Παναγόπουλος-Νικολακάκης-Ιωαννίδης Καμπούρης-Ζώνας-Νικολαου-Στεφανοβιτς-Σρεστσοβιτς-Πίντο-Γκατσολάρι-Ζγκουρι

Επαιξαν και οι Γκίνης-Ζαχαρος-Κοκορης-Σταγάκης-Κωνσταντινίδης-Λογοθέτηε-Ταμπάς-Μαυρίδης-Μπουρντένης-Οικονομοπουλος