Ενημέρωση: Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα Ιωνικός - Ξάνθη

ionikos-template.png
Από την ΠΑΕ Ιωνικός και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας ανακοινώνονται τα εξής, για το εντός έδρας παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Ξάνθη στο γήπεδο της Νεάπολης (Σάββατο 06/03/2021, 14:45 ΕΡΤ 3), όσον αφορά τις διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ και την είσοδο στο γήπεδο:
 
Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, οποιοδήποτε μέλος ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτογράφοι), ακόμη και με κάρτα ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων, πρέπει να ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ. Αυτό γίνεται διότι, όλοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα, πρέπει να είναι καταγεγραμμένοι σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στην σύσκεψη πριν τον αγώνα.
Επομένως, οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, που επιθυμούν να εισέλθουν στο γήπεδο και να καλύψουν το εντός έδρας παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Ξάνθη στο γήπεδο της Νεάπολης (Σάββατο 06/03/2021, 14:45 ΕΡΤ 3) θα πρέπει να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο – μέσο εργασίας) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την καταγραφή στη σχετική λίστα και την έκδοση διαπίστευσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αιτήματα ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ από τα ΜΜΕ, θα πρέπει να γίνουν έως την Πέμπτη (4/3) στις 13:00. Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ. Απάντηση από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ιωνικός, θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.
Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET