Ανακοίνωση ΠΑΕ Ιωνικός για αγώνα με Ξάνθη

anakoinwsiionikos.jpg

Η ΠΑΕ Ξάνθη, πήγε σήμερα την έννοια «κερδίζω τις εντυπώσεις, για να πάρω σφύριγμα στα επόμενα παιχνίδια», σε άλλο επίπεδο. Καθώς, πρωτοπορεί με ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του σημερινού αγώνα στη Νεάπολη, εκφράζοντας παράπονα για φάσεις που δήθεν έχει αδικηθεί.

Προκαλούμε, λοιπόν, τη λαλίστατη από τον πρώτο γύρο και τη ζούγκλα των Πηγαδίων ΠΑΕ Ξάνθη, να επισημάνει και να αναδείξει τις φάσεις που θεωρεί πως αδικήθηκε, πράγμα που δεν μπορεί να πράξει, αφού πολύ απλά… δεν υπάρχουν. Και να σταματήσει επιτέλους με θράσος, να επιχειρεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, με αστείες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις.

ΥΓ: Η μοναδική αμφισβητούμενη φάση που υπήρξε στο σημερινό παιχνίδι, είναι το πιθανό χέρι και πέναλτι του αμυντικού της ΠΑΕ Ξάνθης στο 90’, όπου ο διαιτητής κ. Τάσης (Ηπείρου) έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET