Training Report

ιονικοσσσςς.jpg

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη  των  αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας ξεκίνησε.  Αντίπαλος στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανδραμαϊκός σε αναμέτρηση που θα λάβει χώρα 14 η 15  Σεπτεμβρίου εκτός έδρας.

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της έχοντας , σχεδόν απο την έναρξη της προετοιμασίας, έχοντας προβλήματα με απουσίες. Καλογέρης και Μακρίδης έχασαν μεγάλο μέρος της προετοιμασίας μη συμμετέχοντας στα φιλικά της ομάδας αντιμετωπίζοντας θέματα  τραυματισμών, όπως και ο Κώστας Μανωλάς που μόλις την Κυριακή έπαιξε για πρώτη φορά. Εν συνεχεία προέκυψαν και άλλες απουσίες, όπως του Πατσατζόγλου(χτύπημα στο γόνατο απο το φιλικό με την Κόρινθο) , Γκούφα(έκανε ράμματα,  στο χέρι του καθώς χτύπησε στο σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα),Παπατζίκος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα φανεί την Τρίτη. Παράλληλα, και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ,Κολλαράς, έπαιξε έχοντας ουσιαστικά δύο προπονήσεις με τους υπόλοιπους. 

Καλογέρης και Μακρίδης θα μπούν ,με το καλό, απο την Τετάρτη στους ρυθμούς της ομάδας  με τον  Δημήτρη Αρναούτη να βάζει άπαντες  σε mood  αγωνιστικών υποχρεώσεων  περιμένοντας να επανέλθουν όλοι σε αγωνιστική κατάσταση και υγιής για να μπορέσει η ομάδα να μπεί δυνατή και πλήρης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET