ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-2

omadiki.jpg

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, η ομάδα μας επιβλήθηκε 1-2 του ΟΦ Ιεράπετρας στο Βουζουνεράκειο, φεύγοντας με σπουδαίο διπλό από την Κρήτη, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής.

Ο Ιωνικός, άνοιξε το σκορ στο 33’ με άψογο τελείωμα του Βλαχομήτρου από ασίστ του Ματσούκα, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο 65’ με τον Φουάση, αλλά το εκπληκτικό πλασέ του Μάναλη στο 84’, διαμόρφωσε το τελικό 1-2, που φέρνει στην ομάδα μας ένα τρίποντο «χρυσάφι» εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.

Εικόνα υπεροχής έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας που ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό, είχε τις ευκαιρίες και το γκολ. Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο ματς και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρόλε. Στο 15’ ο Κάστρο σκόραρε με πλασέ από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση που ασκούσε και η υπεροχή της, απέφερε καρπούς στο 33’. Ο Ματσούκας ήταν αυτός που έκανε εξαιρετική κίνηση από τα δεξιά γυρίζοντας παράλληλα στο ιδανικό σημείο και ο Βλαχομήτρος με άψογο πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος απείλησε πρώτος με την κεφαλιά του Κούστα στο 52’ όπου ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε, ενώ στο 65’ η Ιεράπετρα ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Φουάση από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ομάρ από σέντρα του Μουστάκη είχε καλή στιγμή με πλασέ να σκοράρει, με το γκολ της νίκης να έρχεται τελικά στο 84’. Ο Ρόλε ήταν αυτός που βρήκε κάθετα τον Μάναλη και εκείνος με εκπληκτικό εναέριο πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τιμόθεος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Μασουέρο, Σμίλτος (90′ Αρσενίδης), Ζήσης (46′ Ντούνης), Φουάσης (74′ Αρναούτογλου), Λεμονής (80′ Περδίκης), Τεγούσης, Γκίνη, Κούστα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ-Αμπούντ, Μουστάκης, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (79′ Παπαγεωργίου), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ματσούκας (79′ Μάναλης), Βλαχομήτρος (86′ Κουϊρουκίδης), Ρόλε (86′ Πογοσιάν), Κάστρο.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET