ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-2

omadiki.jpg

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, η ομάδα μας επιβλήθηκε 1-2 του ΟΦ Ιεράπετρας στο Βουζουνεράκειο, φεύγοντας με σπουδαίο διπλό από την Κρήτη, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής.

Ο Ιωνικός, άνοιξε το σκορ στο 33’ με άψογο τελείωμα του Βλαχομήτρου από ασίστ του Ματσούκα, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο 65’ με τον Φουάση, αλλά το εκπληκτικό πλασέ του Μάναλη στο 84’, διαμόρφωσε το τελικό 1-2, που φέρνει στην ομάδα μας ένα τρίποντο «χρυσάφι» εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.

Εικόνα υπεροχής έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας που ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό, είχε τις ευκαιρίες και το γκολ. Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο ματς και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρόλε. Στο 15’ ο Κάστρο σκόραρε με πλασέ από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση που ασκούσε και η υπεροχή της, απέφερε καρπούς στο 33’. Ο Ματσούκας ήταν αυτός που έκανε εξαιρετική κίνηση από τα δεξιά γυρίζοντας παράλληλα στο ιδανικό σημείο και ο Βλαχομήτρος με άψογο πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος απείλησε πρώτος με την κεφαλιά του Κούστα στο 52’ όπου ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε, ενώ στο 65’ η Ιεράπετρα ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Φουάση από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ομάρ από σέντρα του Μουστάκη είχε καλή στιγμή με πλασέ να σκοράρει, με το γκολ της νίκης να έρχεται τελικά στο 84’. Ο Ρόλε ήταν αυτός που βρήκε κάθετα τον Μάναλη και εκείνος με εκπληκτικό εναέριο πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τιμόθεος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Μασουέρο, Σμίλτος (90′ Αρσενίδης), Ζήσης (46′ Ντούνης), Φουάσης (74′ Αρναούτογλου), Λεμονής (80′ Περδίκης), Τεγούσης, Γκίνη, Κούστα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ-Αμπούντ, Μουστάκης, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (79′ Παπαγεωργίου), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ματσούκας (79′ Μάναλης), Βλαχομήτρος (86′ Κουϊρουκίδης), Ρόλε (86′ Πογοσιάν), Κάστρο.