Ιωνικός – Παναχαϊκή 1-0

166119172_3863585917021376_1320800289688665691_o.jpg

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα μας επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Νεάπολης πανηγυρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής. Χρυσός σκόρερ για τον Ιωνικό ο Γιώργος Μάναλης, όπως και στην Ιεράπετρα, ο οποίος μετά το δοκάρι στο σουτ του Πλατέλλα πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε για το τελικό 1-0 χαρίζοντας στην ομάδα μας ένα τρίποντο χρυσάφι.

Η ομάδα μας δημιούργησε την πρώτη καλή της στιγμή στο παιχνίδι στο 10’ με ωραία ανάπτυξη από αριστερά και γύρισμα του Αμπούντ-Ομάρ, όπου ο Βλαχομήτρος πλάσαρε αλλά ο Σούλης μπλόκαρε. Λίγο νωρίτερα ο αντίπαλος είχε απειλήσει με προσπάθεια και σουτ του Κουσκουνά όπου ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε εύκολα. Ο Ιωνικός είχε υπομονή στο παιχνίδι του και τον έλεγχο και είχε άλλες δύο καλές στιγμές στα μέσα του πρώτου μέρους, με μακρινό σουτ του Πλατέλλα όπου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και κεφαλιά του Φαζού από κόρνερ του Ρόλε όπου ο Σούλης μπλόκαρε. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή. Στην επανάληψη η ομάδα μας ξεκίνησε με δύο αλλαγές, την είσοδο των Ματσούκα – Μουμίν, που πήραν τη θέση των Βλαχομήτρου – Γκοτσούλια. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο ξεκίνημα με σουτ του Ματσούκα από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 54’ ο Ρόλε άγγιξε το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα μας απείλησε εκ νέου, με παράλληλο γύρισμα του Ομάρ, όπου ο Πλατέλλας πλάσαρε αλλά οι της Παναχαϊκής απομάκρυναν πάνω στη γραμμή. Σε πρώτο χρόνο φάνηκε να υπήρξε κράτημα στον Κάστρο μέσα στην περιοχή. Στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα μας ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεση της και στο 86’ άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Κουϊρουκίδη όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή είχε τη δική της καλή στιγμή με το σουτ του Πάνου όπου ο Αναγνωστόπουλος έσωσε με δύσκολη επέμβαση στην γωνιά του. Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε στο 93’ όταν ο Πλατέλλας έκανε εξαιρετική κίνηση στον άξονα, σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι αλλά ο Μάναλης που κινήθηκε γρήγορα πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε για το τελικό 1-0 χαρίζοντας στην ομάδα μας μιας νίκη χρυσάφι.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου (78’ Κουϊρουκίδης), Αμπούντ-Ομάρ, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας (46’ Μουμίν), Νιάσε (68’ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (46’ Ματσούκας), Πλατέλλας (90’+5 Τσιριγώτης), Κάστρο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Τσερούτι (84’ Μπελεζάκης), Μασούρας (74’ Κόκας), Μπάτροβιτς (84’ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς (69’ Γιούσης).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET