Ιωνικός – Εργοτέλης: Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής

mediadiapi.jpg

Από την ΠΑΕ Ιωνικός και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας ανακοινώνονται τα εξής, για το εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Εργοτέλης στο γήπεδο της Νεάπολης (Τετάρτη 19/5 - 15:30, ΕΡΤSPORTS2), όσον αφορά τις διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ και την είσοδο στο γήπεδο:

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, οποιοδήποτε μέλος ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτογράφοι), ακόμη και με κάρτα ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων, πρέπει να ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ. Αυτό γίνεται διότι, όλοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα, πρέπει να είναι καταγεγραμμένοι σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στην σύσκεψη πριν τον αγώνα.

Επομένως, οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, που επιθυμούν να εισέλθουν στο γήπεδο και να καλύψουν το εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Εργοτέλης στο γήπεδο της Νεάπολης (Τετάρτη 19/5 - 15:30, ΕΡΤSPORTS2), θα πρέπει να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο – μέσο εργασίας) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την καταγραφή στη σχετική λίστα και την έκδοση διαπίστευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αιτήματα, θα πρέπει να γίνουν έως τη Δευτέρα 17/5 στις 18:00 το απόγευμα. Απάντηση από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ιωνικός, θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.