Ανακοίνωση για γηπεδικό

simaionikou.jpg

Από το Φθινόπωρο του 2018, όταν η οικογένεια Τσιριγώτη ανέλαβε το τιμόνι της διοικητικής ηγεσίας, έχει δοθεί ένας πολύ μεγάλος αγώνας.

Ένας αγώνας, με οικονομικές υπερβάσεις, θυσίες και σκληρή δουλειά 24 ώρες το 24ωρο. 365 μέρες τον χρόνο. Όλα αυτά, με όραμα να ξαναφέρουμε τον Ιωνικό μας, στα μεγάλα σαλόνια. Εκεί που ανήκει. Εκεί που προστάζει η Ιστορία του να βρίσκεται. Ο στόχος επετεύχθη, μέσα από μια ονειρική πορεία τριών συνεχόμενων ανόδων που μας έφερε φέτος ξανά στην Super League – Α’ Εθνική. Η πρόκληση για εμάς όμως, ως οικογένεια Τσιριγώτη και ως ΠΑΕ, είναι μπροστά. Τώρα ξεκινά. Για έναν Ιωνικό ισχυρό, μεγάλο και ανταγωνιστικό, με την ευχή να έχουμε από τη νέα σεζόν, σε αυτή την ιστορική επάνοδο, τη δύναμη μας, τον 12ο παίκτη μας, τον κόσμο μας, δίπλα μας. Στο πλευρό μας. Μέσα στο γήπεδο μας. Στο πλευρό μας θέλουμε και τη Δημοτική Αρχή Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Σύσσωμη. Όπως δίπλα μας βρίσκεται σε ότι χρειαστούμε, οποιαδήποτε στιγμή, ο Δήμαρχος κ. Ιωακειμίδης, δίπλα μας θέλουμε και τους συνεργάτες του. Τους αντιδημάρχους. Όλους. Έτσι ώστε, να τρέξουν άμεσα, το γρηγορότερο, όλες οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν τα βελτιωτικά έργα που απαιτούνται στο γήπεδο της Νεάπολης και να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, η άμεση υλοποίηση και ολοκλήρωση τον έργων αυτών. Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Λεγάκη να πάρει πρωτοβουλίες, να κινήσει τις διαδικασίες και να ξεκινήσουν το συντομότερο τα έργα. Θα είναι απόλυτα καταστροφικό για την ομάδα μας, να κολλήσουν τα έργα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να χαθεί υπερ-πολύτιμος χρόνος. Θα είναι απόλυτα καταστροφικό για την ομάδα μας, να εμποδιστεί η εξέλιξη της και να μην έχει διαθέσιμο το γήπεδο της. Θα είναι απόλυτα καταστροφικό, μια πορεία τριών χρόνων προς την κορυφή, να αμαυρωθεί σε μια Ιστορική στιγμή, τη στιγμή που θα επιστρέφουμε στα μεγάλα σαλόνια, μη έχοντας έτοιμο το γήπεδο μας. Το σπίτι μας.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET