Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Γιάννης Ιατρούδης

iatroudis.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ για έναν χρόνο.

Ο Γιάννης Ιατρούδης, που αγωνίζεται ως επιθετικός, γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 2 Φεβρουαρίου 1999 και αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα όπου είχε 64 αγώνες, 12 γκολ και 5 ασίστ.

Τη σεζόν 2018-19 αναδείχτηκε με τη φανέλα του Εργοτέλη ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας στα βραβεία του ΠΣΑΠ και μάλιστα κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Κύπελλο Ελλάδας με έξι γκολ σε οχτώ αγώνες βρίσκοντας δίχτυα στα ματς με Ερμή Αμυνταίου, ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Τον Αύγουστο του 2020 τον απέκτησε η ΑΕΚ και τη σεζόν που πέρασε (2020/2021) αγωνίστηκε ως δανεικός στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με την φανέλα της Φόλενταμ έχοντας 20 συμμετοχές συνολικά, 1 γκολ και 1 ασίστ. Είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων με την οποία έχει και ένα γκολ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του, ο Γιάννης Ιατρούδης τόνισε στο ionikosfc: «Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα, η οποία μάλιστα μετά από 14 χρόνια επέστρεψε και θα αγωνίζεται στην Super League. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τόσο τη διοίκηση όσο και τον προπονητή κ. Σπανό. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου προκειμένου ο Ιωνικός τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Γιάννη Ιατρούδη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET