Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Γιώργος Μύγας

migaskanon.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μύγα, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Γιώργος Μύγας, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, γεννήθηκε στις 7/4/1994 στην Αμφιλοχία. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα και την Super League. Ακολούθησε, η μεταγραφή του στην πολωνική Zagłębie Sosnowiec, ενώ τον Φλεβάρη του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό. Την περσινή σεζόν, είχε 24 συμμετοχές συνολικά στη Super League 2, με 2 γκολ και 2 ασίστ. Συνολικά, μετρά 81 συμμετοχές στην Super League με την φανέλα του Παναιτωλικού από το 2012 μέχρι το 2019 όπου αγωνίστηκε στην ομάδα του Αγρινίου, ενώ είναι 6 φορές διεθνής με την Εθνική U19 και άλλες τόσες με την U21.

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Γιώργος Μύγας, τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ιωνικού. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και υπέροχο κόσμο. Από την πρώτη στιγμή και τις πρώτες επαφές, ένιωσα όμορφα και σαν στο σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή, όλα τα στελέχη και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη και πλέον είναι στο χέρι μου να δείξω τι αξίζω. Η υπόσχεση μου είναι πως θα δώσω το 100% για να καταφέρει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Υπάρχουν όλες οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για να δουλέψουμε στο 100% και όπως πρέπει, με ένα υπέροχο γήπεδο και τρομερές εγκαταστάσεις που σου παρέχουν τα πάντα».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Γιώργο Μύγα και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.