Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Αλεξίς Ρομαό

romaopan.JPG

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Αλεξίς Ρομαό, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ως στόπερ, γνωστός από την παρουσία του στην Ελλάδα τη διετία 2016-2018 με την φανέλα του Ολυμπιακού, όπου είχε 60 εμφανίσεις με έξι τέρματα και δύο ασίστ, γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1984 στην πόλη L'Haÿ-les-Roses της Γαλλίας. Είναι διεθνής 57 φορές με την Εθνική ομάδα του Τόγκο και διαθέτει ένα σπουδαίο βιογραφικό με παρουσία σε τοπ επίπεδο επί σειρά ετών. Έχει καταγράψει 313 συμμετοχές στην Ligue 1 της Γαλλίας με 6 γκολ – 11 ασίστ, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα της Μαρσέιγ (106 συμμετοχές – 4 γκολ). Αναλυτικά ξεκίνησε την καριέρα του από την β’ ομάδα της Τουλούζ και αγωνίστηκε από εκεί και πέρα σε: Λουχάνς, Γκρενόμπλ, Λοριάν, Μαρσέιγ, Ολυμπιακό, Ρεμς και Γκινγκάμπ. Με την φανέλα της Γκινγκάμπ μάλιστα, την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 35 συμμετοχές στη Ligue 2 της Γαλλίας.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη, που χρειάστηκε και μια σημαντική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη. Ο Αλεξίς Ρομαό με την ποιότητα, την εμπειρία και τις παραστάσεις που διαθέτει, ανεβάζει επίπεδο της ομάδα μας και την ισχυροποιεί σημαντικά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Αλεξίς Ρομαό και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

xanthp.jpg