Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Λουάν

luanluan.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουάν Λέιτε Ντα Σίλβα, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Λουάν, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στο Κάμπο Γκράντε της Βραζιλίας στις 31 Μαΐου 1996. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Red Bull Brasil και ακολούθως μετακόμισε στην Αυστρία για λογαριασμό της Λιέφερινγκ. Αγωνίστηκε επίσης σε Στουρμ Γκρατς και SKN St. Pölten. Μετρά συνολικά 81 συμμετοχές στην αυστριακή Λίγκα (πρώτη κατηγορία) όπου είχε τα τελευταία χρόνια γεμάτες σεζόν, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Αυστρίας

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Λουάν, τόνισε στο ionikosfc: «Είναι ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για εμένα. Είμαι ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Ιωνικό. Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στα μεγάλα σαλόνια. Είμαι έτοιμος να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να έχουμε μια καλή σεζόν και μια καλή θέση στο πρωτάθλημα».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Λουάν και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.