Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Ρεϊνάλντο Λένις

leniss.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρεϊνάλντο Λένις, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Ρεϊνάλντο Λένις, που αγωνίζεται ως εξτρέμ, γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1992 στο Σαντιάγκο Ντε Κάλι της Κολομβίας. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 στην Αρχεντίνος Τζούνιορς της Αργεντινής, όπου παρέμεινε μέχρι το 2015 και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Σπορτ Ρεσίφε. Το 2018 αγωνίστηκε δανεικός στην Ατλέτικο Νασιονάλ και από τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στη Μπάνφιλντ, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Μετρά συνολικά 138 συμμετοχές με 19 γκολ και 13 ασίστ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του, ο Ρεϊνάλντο Λένις τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για να φορέσω την φανέλα του Ιωνικού. Μιας ιστορικής και σημαντικής ομάδας, που ανέβηκε μετά από πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Για’ μένα, είναι η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη. Οπότε, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ευχή μου, είναι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Ρεϊνάλντο Λένις και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET