Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Χοσέ Κάνιας

canasmesa2.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Χοσέ Κάνιας, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, γεννήθηκε στις 27/5/1987 στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην πόλη Χερέθ Ντε Λα Φροντέρα στο Κάντιθ . Έχει να παρουσιάσει μια σπουδαία καριέρα με 334 παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο, από τα οποία τα 93 είναι στην ισπανική La Liga, τα 23 στην αγγλική Premier League, ενώ μετρά και 39 παιχνίδια σε Champions League και Europa League. Ο Χοσέ Κάνιας, αγωνίστηκε στη χώρα μας κατά το παρελθόν επί μια τριετία (2016-2019) στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο στέφθηκε νταμπλούχος, ενώ συνολικά κατέκτησε 3 Κύπελλα Ελλάδος. Μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα μετρώντας την σεζόν 2019-2020, 21 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Με την ομάδα της Σερβίας, αγωνίστηκε στο Champions League, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας. Επίσης, στην πλούσια καριέρα του, έχει φορέσει την φανέλα της Ροτένια, της Μπέτις, της Σουόνσι, της Εσπανιόλ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρισκόταν στην Ατλέτικο Μπαλαράες.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του, ο Χοσέ Κάνιας τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ και εγώ από σήμερα μέλος της οικογένειας του Ιωνικού. Από την πρώτη στιγμή και τις πρώτες επαφές που είχα, όλοι μου μίλησαν για την ιστορία της ομάδας, τους ένθερμους οπαδούς και τη δυνατή μας έδρα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να ξεκινήσει η καινούργια πρόκληση της καριέρας μου. Σίγουρα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα, που επιστρέφω στην Ελλάδα όπου έζησα υπέροχες στιγμές και αυτό που θέλω να κάνω τώρα, είναι να μπω άμεσα στις προπονήσεις και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Έρχομαι σε μια οικογένεια και είμαι σίγουρος πως θα δημιουργήσουμε ένα ομαδικό σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου! Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

canasmesa1.jpg

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Χοσέ Κάνιας και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.