Ήττα για την Κ19 του Ιωνικού

k19mats.jpg

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Κ19 της ομάδας μας από τον Άρη στο Παντελής Νικολαΐδης, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League (Κ19).

Ο Φελίπε Μπονέτι, άνοιξε το σκορ στο 10’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Άρης με δύο γκολ του Τσιπούρα στο 15’ και το 39’ έκανε το 1-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Κ19 του Ιωνικού, πίεσε ασφυκτικά και έχασε μπαράζ ευκαιριών. Στο 75’ ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτης λόγω της αποβολής του Χρυσόπουλου. Η ομάδα μας παρά την ήττα, έδειξε εξαιρετική εικόνα, δυναμική και έστειλε ελπιδοφόρα μηνύματα.
*Παρών στο Παντελής Νικολαΐδης, ήταν ο διοικητικός ηγέτης του Ιωνικού Γιάννης Τσιριγώτης όπως και ο προπονητής της μεγάλης ομάδας Δημήτρης Σπανός αλλά και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Ξανθόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Ρόκου, Ψύχας, Λάππας, Αντωνέας, Γιαλεδάκης, Πιέτρης, Παυλίδης, Αλεξανδράκης, Βλαχίδης, Μπονέτι, Γραμμένος. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή: Παντελαίος, Βάλλας, Βαφειάδης, Λόκα.
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Τρίγκατζης, Τσέρα (90′ Σγουρός), Χρυσόπουλος, Καραμανλής, Βακουφτσής, Σαλιάρης, Πάγιος, Τσιάτσιος, Σγουρός, (60′ Μακρής-90′ Μεταξάς), Τσιπούρας (Χατζηιωάννου 60′), Παναγίδης (87′ Άντσος).