Ιωνικός - Άρης 1-0

53779831.jpg

O Ιωνικός πανηγύρισε την, ιστορική, πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στη Super League Interwetten, καθώς επικράτησε του Άρη με σκορ 1-0.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις η ομάδα μας είχε την μεγάλη της στιγμή όταν ο Τουράμ με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Λένις σε θέση τετ α τετ, ο Κολομβιανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο VAR ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το γκολ που δικαιούταν ήρθε στο 86'. Ο Αίας Άοσμαν με ένα φανταστικό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας, κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα μας κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα της και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 14 χρόνια.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Γκοτσούλιας (54’ Κάνιας), Ντάλσιο, Καμπράλ (88’ Κιάκος), Αοσμάν (88’ Βαφέας), Λένις (28’ Ματσούκας), Τουράμ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς (57’ Γκάνεα), Φαμπιάνο. Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Σάσα, Εντιαγέ, Ιτούρμπε (46’ Γκάμα), Μπερτόγλιο (46’ Άλι), Μαντσίνι (68’ Χαΐροβιτς), Καμαρά (83’ Μάνος).