Και τα απογεύματα η αντικατάσταση των διαρκείας

antikatastasidiarkeias.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, που έχουν εκδώσει την κάρτα τους μέχρι ΚΑΙ τις 17 Σεπτεμβρίου, πως λόγω τεχνικού προβλήματος, θα πρέπει να γίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της.

Οι κάτοχοι διαρκείας, θα μπορούν από σήμερα και μέχρι το Σάββατο (2/10) να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας μας (θύρα οκτώ) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια) για να προχωρήσουν στην αντικατάσταση της κάρτας τους, την οποία θα πρέπει να έχουν μαζί, για να την παραδώσουν και να παραλάβουν την καινούργια, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με το παλιό διαρκείας στο προσεχές παιχνίδι της Κυριακής (3/10) με τη Λαμία.

Αντικατάσταση των διαρκείας θα γίνεται ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ από Πέμπτη (30/9) έως και το Σάββατο (2/10) μέχρι τις 21:00 το βράδυ, από τα γραφεία της ομάδας μας (θύρα οκτώ) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αντικατάσταση καρτών διαρκείας, αφορά επαναλαμβάνουμε τους κατόχους που έχουν εκδώσει την κάρτα τους μέχρι ΚΑΙ τις 17 Σεπτεμβρίου. Όσοι κάτοχοι διαρκείας έχουν εκδώσει την κάρτα τους μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, δεν θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET