Εισιτήρια για όλους και από τα γραφεία μας #OloiNikaia

basikilamia.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι διάθεση εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/10) με τη Λαμία, από σήμερα το πρωί γίνεται ΚΑΙ από τα γραφεία της ομάδας μας (θύρα οκτώ) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια).

Κάθε φίλαθλος, που επιθυμεί να προμηθευτεί το εισιτήριο του, μπορεί να έρχεται από τα γραφεία της ομάδας μας από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, με τα απαραίτητα στοιχεία, και να κάνει την αγορά. Διαθέσιμα είναι και τα παιδικά εισιτήρια (5 ευρώ).

Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας και να αγοράσετε το εισιτήριο σας με τα απαραίτητα στοιχεία και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από την ticketmaster ΕΔΩ.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου θυμίζουμε, είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Αναλυτικά, οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων από τα γραφεία της ομάδας μας:
Πέμπτη (30/9): 11:00 το πρωί – 21:00 το βράδυ.
Παρασκευή (1/10): 11:00 το πρωί – 21:00 το βράδυ.
Σάββατο (2/10): 11:00 το πρωί – 21:00 το βράδυ.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 3: 10 ευρώ
Θύρα 1-2: 15 ευρώ
Θύρα 5: 30 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ – ΜΑΘΗΤΙΚΟ (Θύρα 1-2): 5 ευρώ (*έως 12 ετών).

Σημείωση: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Σάββατο (2/10) θα είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης από τα γραφεία της ομάδας μας, καθώς την Κυριακή (3/10), ημέρα του αγώνα, ΔΕΝ επιτρέπεται η πώληση εισιτηρίων από εκδοτήριο. Εισιτήρια θα διατίθενται την Κυριακή (3/10), ημέρα του αγώνα, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster ΕΔΩ, έως τις 15:00 το μεσημέρι.

 

bannerwhitekosmos.jpg