Πέρασε θριαμβευτικά απο τα Γιάννενα(Pics)

ionikoscelebmethesprot.jpg

Σπουδαία νίκη και εμφάνιση για την ομάδα μας η οποία επικράτησε με 2-0 του Θεσπρωτου στο Πανηπειρωτικό πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στη Football League στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. 

Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη παρουσιάστηκε σοβαρή και κατάφερε να πετύχει μία νίκη απέναντι σε ένα ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. 

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν καλύτερη αλλα΄παρά τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν με πρωταγωνιστές τους Κρητικό και Μάναλη με τους "κυανόλευκους" άλλοτε να είναι άστοχοι και άλλοτε να βρίσκουν μπροστά τους τον κίπερ Κίναλη

ΦΑΣΗ -ΚΛΕΙΔΙ

Στο 26, ο νόμος της μπάλας θα μπορούσε να τιμωρήσει τον Ιωνικό όταν  απο κόρνερ που εκτελέστηκε  η μπάλα έφτασε στον Κολτσίδα που απο κοντά έκανε το σουτ, με τον Κουρεπίνη εξουδετερωμένο,  αλλά πριν η μπάλ περάσει τη γραμμή ο Κρητικός έδιωξε τη μπάλα. 

ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ Β

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου προανήγγειλε ντέρμπι αλλά στο 48 ο Ιωνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ.  Ο Μουστάκης εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Κίναλη και εν συνεχεία στην πλάτη του για το 0-1.    Κάπως έται ,το ματς "ξεκλειδώθηκε" για τον Ιωνικό. Με κατοχή μπάλας ,καλή άμυνα και μυαλωμένα οι "κυανόλευκοι"  συνέχιζαν να απειλούν και στο 65 "κλείδωσαν το ματς,όταν ο Κρητικός "έσπασε" τη μπάλα για τον Γκούφα ,αυτός σούταρε, ο Κίναλης απέκρουσε και ο Μάναλης απο κοντά έκανε το 0-2. 

Κάπου εκεί η μπουγάδα είχε "Τελειώσει" ο Καλλέργης δεν μπόρεσε να κάνει το 0-3, οι γηπεδούχοι έχασαν μία καλή ευκαιρία αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τη μοίρα τους. 

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βιγιαφάνιε, Σταυρίδης, Νόνης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Μπίκας, Ευθυμίου (78΄Βασ.Κωνσταντίνου), Γώγος (78΄Γκέκας), Ραμίρεζ (62΄Ντάλα Κόστα), Κολλάς

H ενδεκάδα μας : Κουρεπίνης, Μουστακης, Γκοτσούλιας, , Καλλεργης(85 Μανωλάς), Παπουτσογιαννοπουλος, Γκούφας(65 Σμυρλής), Μαναλης, Ιωάννου, Τιέντσε, Φουρλανος(76 Παπατζίκος), Κρητικός

Photo Credits : theball.gr