Ιωνικός - Βόλος 1-1

5416766_1.jpg

Ο Ιωνικός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Βόλο, με σκορ 1-1, στο γήπεδο της Νεάπολης για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο όμως τα σουτ του Βαλεριάνου (9') και του Άοσμαν (18') πέρασαν άουτ, ενώ ο Κότνικ απέκρουσε τη διπλή προσπάθεια του Βαφέα στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο Ιωνικός βρήκε το γκολ στο 52' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν ο Βαφέας έπιασε το σουτ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ.

Ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85', με τον Ορόζ να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Η ομάδα μας είχε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 90+1' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλεριάνου, η μπάλα έφτασε στον Τουράμ, ο Βραζιλιάνος σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Κότνικ απέκρουσε.

Iωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Καμπράλ (82’ Κιάκος), Αοσμάν (82 Μπάσα), Ματσούκας (53’ Μάναλης) ,Τουράμ (90+4' Σάντσεζ).

Βόλος: Κότνικ, Ροσέρο, Ρίνερ (83’ Τερεζιου), Γκρίλο, Μπαρτόλο, Νίνης (66’ Βοϊτκόφσκι), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ροσέρο (54’ Όρος), Φαν Βέερτ.