Αδικη ήττα για την ομάδα μας

mts.jpg

O Iωνικός γνώρισε την ήττα από τον  Ο.Φ.Ιεράπετρας με 1-0 στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Football League.  Eίναι χαρακτηριστικό  ότι οι Κρητικοί είχαν μία τελική που ήταν και το γκολ. 

H ενδεκάδα μας : Κουρεπίνης, Μουστακης, Γκοτσούλιας, , Καλλεργης(64 Ντάγκρας), Παπουτσογιαννοπουλος, Γκούφας, Μαναλης(64 Παπατζίκος), Ιωάννου, Τιέντσε, Φουρλανος(84 Μανωλάς), Κρητικός 

Iεράπετρα:  Καραγκιολίδης ,Καραγιάννης,Χιντζίδης,Σέχου,Τζέλεπης,Σμίλτος,Βογιατζής,Σκόνδρας(78 Παπαδόπουλος),Κατσικοκέρης(90 Μπάμπης),Αποστολόπουλος(44 Μηνάς),Αναστασόπουλος

Κίτρινες: Βογιατζής, Αναστασόπουλος,Τζελέπης,Μηνάς

To ματς: 

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό στα πρώτα λεπτά , με την ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη να έχει τον έλεγχο και κατοχή μπάλας.

Η Πρώτη καλή φάση για τον Ιωνικό καταγράφηκε στο 16. Με τον Παπουτσογιαννόπουλο να κάνει κίνηση απο αριστερά ,σε ρόλο εξτρέμ και υποδεχόμενος τη μπάλα απο το σπάσιμο του Κρητικού να κάνει το σουτ  αλλά ο Καραγκιολίδης  αντέδρασε εξαιρετικά και έδιωξε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά εξαιρετική αλλαγή μπάλας από τον  Καλλέργη ,με τον  Τιεντσέ να βγαίνει πίσω απο την άμυνα ,να κοντρολάρει ,ο Καραγκιολίδης του έκλεισε το χώρο  και ο Καμερουνέος πλάσαρε άσχημα με τη μπάλα ΄να πηγαίνει άουτ. 

Η τρίτη σπουδαία ευκαιρία για ρτον Ιωνικό είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Τιεντσέ στο 30. Ο Μουστάκης έβγαλε σέντρα  ,οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά ,η μπάλα έφτασε στον Τιεντσέ που έκανε σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Ιωνικό στο 32 με το γκολ του Αποστoλόπουλου.

O Kατσικοκέρης  εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τιεντσέ  και την κατάλληλη  στιγμή "έσπασε" τη μπάλα στον Αποστολόπουλο που πλάσαρε τον  Κουρεπίνη για το 0-1

Λίγο πριν το ημίχρονο και αφού  η Ιεράπετρα έκανε την πρώτη αλλαγή με τον Μηνά αντί του Αναστασόπουλου, ο Ιωνικός απώλεσε ακόμα μία ευκαιρία ,με ένα φάουλ που εκτελέστηκε  απο αριστερά, με τη μπάλα να περνάει προς το τέρμα ,αλλά η προσπάθεια του Κρητικού δεν βρήκε  στόχο. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ιωνικός είχε 5 τελικές και η Ιεράπετρα μία που ήταν και το γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ιωνικό  να χάνει ευκαιρία στο 54, όταν ο Μουστάκης έκανε γέμισμα, ο Καλλέργης έκανε κίνηση φορ αλλά το σώμα του ήταν σε τέτοια θεση που δεν έκανε  καλό κοντρόλ  και έχασε την ευκαιρία

 

Ο Ιωνικός έχασε  την ευκαιρία των ..ευκαιριών  στο 63. Ο Τιεντσέ έκανε σέντρα απο τα δεξιά, ο Κρητικός κινήθηκε προς την μπάλα και την ακούμπησε τόσο όσο ώστε να φτάσει στον  Καλλέργη που έκανε την τελική, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Καραγιάννη και κατέληε κόρνερ..   

Με τον κόουτς Αρναούτη να κάνει εσωτερική αλλαγή με τον Φουρλάνο να παίζει στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Παπατζίκος που πήρε τη θέση του Μάναλη έπαιξε στόπερ με το Ντάγκρα να παίρνει θέση στα άκρα. 

Στο 70, ο Γκούφας κινήθηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Καραγκιολίδης έδιωξε στη γωνία του χαμηλά., Οι νικαιώτες συνέχιζαν να πιέζουν και να έχουν κατοχή μπάλας, δεν μπόρεσαν όμως να βρούν τον τρόπο να σκοράρουν και κάπως έτσι ήρθε η πρώτη ήττα  μετά από 23 ματς αήττητο  από πέρσι..