«Interwetten Best Goal»: Βράβευση Αίας Άοσμαν για το γκολ απέναντι στη Λαμία

259450973_213821994127456_6449523735989771952_n.jpg

Ο Αίας Άοσμαν παρέλαβε το βραβείο του «Interwetten Best Goal», για το εξαιρετικό τέρμα που είχε σημειώσει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής απέναντι στη Λαμία, από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας και παλαιά μεγάλη δόξα του Ιωνικού, Γιάννη Ξανθόπουλο.

Ο κ. Ξανθόπουλος, τόνισε στο πλαίσιο της βράβευσης: «Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στον Αίας Άοσμαν για το γκολ που πέτυχε και τη βράβευση του, ως Best Goal της αγωνιστικής. Θεωρώ πως αποδεικνύει σε κάθε αγώνα πως είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και με τα γκολ που πετυχαίνει, επιβραβεύεται και ο ίδιος αλλά και η ομάδα. Έχει ποιότητα και εξαιρετικά χτυπήματα με τη μπάλα γι αυτό και όλα τα του τα γκολ είναι εντυπωσιακά. Εύχομαι να συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό και στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με την επίτευξη των στόχων μας».

Από την πλευρά του ο Αίας Άοσμαν είπε στο πλαίσιο της βράβευσης του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε και ανέδειξε το γκολ που πέτυχα στον αγώνα με τη Λαμία ως Best Goal της 5ης αγωνιστικής. Θα ήμουν διπλά χαρούμενος, αν αυτό το γκολ συνδυαζόταν και με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Έχω ξαναπεί, πως τα προσωπικά βραβεία τα βλέπω ως κάτι έξτρα, το σημαντικό για’ μένα είναι να βοηθάω τον Ιωνικό να πετυχαίνει τους στόχους του. Εδώ θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου γιατί η δουλειά που γίνεται είναι ομαδική και λειτουργούμε πάντα ως οικογένεια».

inter.jpg