Ήττα στην Καλαμάτα

ionikosteam.jpg

Για ακόμα ένα ματς ο Ιωνικός ήταν καλύτερος αλλά δεν μπορεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και σε συνδυασμό με μια κακή στιγμή στην άμυνα μας επήλθε η ήττα από την Καλαμάτα στη Μεσσηνία με 1-0.Μέσα σε όλα έχασε και τον Παπατζίκο με τραυματισμό.

 Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από μια ευκαιρία με τον Μπάμπη η γηπεδούχος και το Ντάγκρα ο Ιωνικός.Μεσα σε όλα υπήρξε και μια αμφισβητουμενη φάση με τον Κρητικο να κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο Στεφανάκος νίκησε τον Κρητικό με την έναρξη του β μέρους και στο 57 έγινε το 1-0.

Από γέμισμα προς την περιοχή του Ιωνικού ο Γκούφας έκανε κακό υπολογισμό,γεγονός που ξεγέλασε και τον Κουρεπίνη με τον Λυμπερη να εκμεταλλεύεται το λάθος και πλασάρει για το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Στεφανάκος νίκησε σε δύο χρόνους,πρώτα τον Καλλέργη (κεφάλιά) και εν συνεχεία τον Κρητικο με πλασέ..

Όσο και αν ο Ιωνικός προσπάθησε να αλλάξει το ματς δεν τα κατάφερε και κάπως έτσι ψεπηλθε η δεύτερη σερί ήττα.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Μάκος, Ιντζίδης, Τσουβαλτσίδης (78’ Τσιβεκελίδης), Γαλούπης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης (66’ Δήμος), Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Ράκιτς (81’ Αλεξόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκούφας, Παπατζίκος (45’ Μακρίδης), Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλλέργης, Ντάγκρας (70’ Καλογέρης), Κρητικός.