ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 1-0

match_pas.jpg

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ιωνικός στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten. 

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας ευκαιρίες για να προηγηθεί όπως η εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν (9’) και η κεφαλιά του Κιάκου (23’), ενώ απείλησε ξανά ως το φινάλε του 45λέπτου με το σουτ Ντάλσιο (29’) και τη σέντρα του Λένις (36’) που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιος συμπαίκτης του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το γκολ έξι λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Χουτεσιώτη να κάνει την επέμβαση στο σουτ του Μιλιντσεάνου και τον Περέα να παίρνει το ριμπάουντ για το 1-0 στο 51ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα λίγο έλειψε ο Ιωνικός να ισοφαρίσει το σκορ, αλλά ο Λένις από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σπανός έκανε τέσσερις διαδοχικές αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τους Μάντζη, Τουράμ, Καμπράλ, Κάνιας, με τον πρώτο να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας μας. Παρότι ο Ιωνικός πίεσε ως το φινάλε, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσμπε, Κάργας, Πίρσμαν, Μπρένερ, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (46’ Μορέιρα), Περέα (90’+2’), Μιλιντσεάνου (82’ Μίνα).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Λένις (59’ Καμπράλ), Άοσμαν, Κιάκος (59’ Μάντζης), Μάναλης (59’ Τουράμ).