Η προπόνηση της Παρασκευής (07/01)

proponisi.jpg

Στην τελική ευθεία για την ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten την Κυριακή (15:00, 09/01) έχει μπει ο Ιωνικός.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση, με την ομάδα να δουλεύει πάνω σε θέματα τακτικής και τον Δημήτρη Σπανό να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας είναι πρωινή και διεξάγεται αύριο (08/01). Μετά το τέλος της, ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να ανακοινώσει και την αποστολή για τον αγώνα.

*Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιάννης Τσιριγώτης, παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την ονομαστική του εορτή. Σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται χρόνια πολλά, να έχει την υγεία του και να δει την ομάδα του να φτάνει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, εκπληρώνοντας τα όνειρα και τους στόχους του.

*Η οικογένεια του Ιωνικού εύχεται χρόνια πολλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιάννη Κιάκο και Γιάννη Γκοτσούλια που έχουν επίσης την ονομαστική τους εορτή.