Λαμία-Ιωνικός 2-1

lamia_ionikos.jpg

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Ιωνικός στη Λαμία για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με σουτ του Ρόμανιτς μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της ομάδας μας. Στη συνέχεια ο Ιωνικός ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπαθώντας να δημιουργήσει αρκετά από τα πλάγια με τους Λένις, Μύγα, Βαλεριάνο, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει προς την ισοφάριση ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Με σουτ του Κάνιας που πέρασε άουτ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να απειλούν και στο 53’ αλλά να μην τελειώνουν τη φάση μέσα από την περιοχή. Ο Δημήτρης Σπανός έριξε Ματσούκα και Μάντζη στο παιχνίδι, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, που πήρε μέτρα στο γήπεδο και ανέβηκε ψηλά για να ψάξει την ισοφάριση.

Παρόλα αυτά, η Λαμία σε αντεπίθεση βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Μπανγκουρά στο 85’ να γράφει το 2-0 από θέση τετ-α-τετ. Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση, ο Μάντζης πέτυχε το πρώτο του τέρμα με το αστέρι στο στήθος στο 90’ και παρά την πίεση στο φινάλε, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.