Ενημέρωση της ΠΑΕ Ιωνικός προς τους φιλάθλους

ionikos_pao.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας πως για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten τo Σάββατο (22/01, 19:30) ΔΕΝ θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια.

Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών και τον ανώτατο αριθμό των χιλίων (1000).

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Παρακαλούμε, επίσης, να αποφευχθεί η κάθε είδους συγκέντρωση εξωτερικά της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και η προσέλευση όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η χρήση μάσκας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλους τους χώρους του γηπέδου και σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας σε αυτό, ενώ θα πρέπει να υπάρχει απόσταση ΔΥΟ καθισμάτων ανάμεσα στους θεατές.

Προστατεύουμε τον εαυτό μας και την ομάδα μας!