19η αγωνιστική: Ιωνικός-Παναθηναϊκός 0-1

fulltime.jpg

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Νεάπολης για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Εξαιρετικό πρόσωπο από τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού στο ξεκίνημα του αγώνα, πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη μεγάλη φάση για την ομάδα μας ήρθε νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Ντάλσιο βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή και έπιασε το σουτ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο προωθημένος Τσιγκρίνσκι έπιασε την κεφαλιά που κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, με την μεγαλύτερη ευκαιρία να διαδραματίζεται στο 16' όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν, Μύγας έκανε την κεφαλιά που... έγλυψε το δεξί δοκάρι.

Ο Ιωνικός είχε πάρει τον έλεγχο του κέντρου, κρατούσε μακριά από την εστία του Χουτεσιώτη τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψή του στην περιοχή, ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ με σουτ του Αϊτόρ στην κίνηση για το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με τεράστια φάση για την ομάδα μας ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος (48'), με τον Μύγα να πατάει περιοχή και να πιάνει το σουτ στην κίνηση, το οποίο έβγαλε με υπερένταση ο Μπρινιόλι, με την μπάλα να βρίσκει λίγο και στο αριστερό δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα και μετά τον συνδυασμό των Τουράμ, Άοσμαν, ο Μύγας απείλησε ξανά αλλά δεν βρήκε εστία αυτή τη φορά.

Ο Δημήτρης Σπανός έκανε τις κινήσεις του από τον πάγκο προσπαθώντας να κάνει ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του, με το σουτ του Κάνιας να περνάει και αυτό άουτ στο 73'. Τα λεπτά περνούσαν, οι ποδοσφαιριστές μας το πάλευαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ ως το φινάλε του ματς και ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 1-0.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας (82' Ματσούκας), Ντάλσιο (82' Μάναλης), Άοσμαν, Λένις (66' Κιάκος), Τουράμ (66' Μάντζης).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (88' Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ, Καρλίτος (66' Ιωαννίδης), Βιτάλ (66' Παλάσιος).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET