Ιωνικός-Ατρόμητος 2-1

fulltime_atromitos.jpg

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, η οποία επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου για την 20ή αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ανώτερη η ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο πρώτο μέρος, μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα με το… μαχαίρι στα δόντια, περιόρισε στο έπακρο τον Ατρόμητο και είχε τον απόλυτο έλεγχο. H πρώτη φάση για τον Ιωνικό ήρθε στο 19’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Λένις έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Σάντσεζ άλλη μία από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά δεν βρήκε εστία!

Το πρώτο μισάωρο είχε περάσει με την ομάδα του Σπανού να είναι καλύτερη και αυτή η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 32’ με τον Κάνιας να σκοράρει με τρομερή «φωτοβολίδα» από τα 25 μέτρα για το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα μετά από εξαιρετική κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Λένις νικήθηκε την πρώτη φορά από τον Γιαννιώτη αλλά πήρε το ριμπάουντ για το 2-0 στο 39’ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ατρόμητος μείωσε με τον Σάλομον στο 62’ με σουτ μέσα από την περιοχή (2-1), ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Χουτεσιώτης έκανε απίθανη επέμβαση σε εξ επαφής σουτ του Κουλούρη. Στο 68’ ήταν η σειρά του Γιαννιώτη να αντιδράσει, βγάζοντας το διαγώνιο σουτ του Λένις και κράτησε το σκορ ως είχε.

Τα λεπτά περνούσαν, το ματς ήταν εκ νέου ισορροπημένο και ο Ιωνικός έβγαινε αρκετές φορές στην κόντρα-επίθεση με προϋποθέσεις αλλά δεν τις εκμεταλλευόταν, με τον Ατρόμητο να έχει δοκάρι στο 90’+3’ με τον Ναμπί. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα μας να παίρνει τη σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στους Περιστεριώτες.

Με αυτό το τρίποντο, ο Ιωνικός έφτασε τους 17 βαθμούς στην Super League Interwetten.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Μύγας, Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις (88’ Βαφέας), Καμπράλ (86’ Πογοσιάν), Άοσμαν (76’ Κιάκος) Μάντζης (76’ Μάναλης).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46’ Χατζηϊσαΐας), Σάλομον, Χαρίσης (85’ Έρλινγκμαρκ), Ροτάριου, Μπεντινέλι (76’ Νταβιώτης), Ντένιτς (46’ Ναμπί), Κουλούρης.

Διαιτητής: Νταμπάνοβιτς

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET