Ιωνικός-Ατρόμητος 2-1

fulltime_atromitos.jpg

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, η οποία επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου για την 20ή αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ανώτερη η ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο πρώτο μέρος, μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα με το… μαχαίρι στα δόντια, περιόρισε στο έπακρο τον Ατρόμητο και είχε τον απόλυτο έλεγχο. H πρώτη φάση για τον Ιωνικό ήρθε στο 19’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Λένις έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Σάντσεζ άλλη μία από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά δεν βρήκε εστία!

Το πρώτο μισάωρο είχε περάσει με την ομάδα του Σπανού να είναι καλύτερη και αυτή η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 32’ με τον Κάνιας να σκοράρει με τρομερή «φωτοβολίδα» από τα 25 μέτρα για το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα μετά από εξαιρετική κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Λένις νικήθηκε την πρώτη φορά από τον Γιαννιώτη αλλά πήρε το ριμπάουντ για το 2-0 στο 39’ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ατρόμητος μείωσε με τον Σάλομον στο 62’ με σουτ μέσα από την περιοχή (2-1), ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Χουτεσιώτης έκανε απίθανη επέμβαση σε εξ επαφής σουτ του Κουλούρη. Στο 68’ ήταν η σειρά του Γιαννιώτη να αντιδράσει, βγάζοντας το διαγώνιο σουτ του Λένις και κράτησε το σκορ ως είχε.

Τα λεπτά περνούσαν, το ματς ήταν εκ νέου ισορροπημένο και ο Ιωνικός έβγαινε αρκετές φορές στην κόντρα-επίθεση με προϋποθέσεις αλλά δεν τις εκμεταλλευόταν, με τον Ατρόμητο να έχει δοκάρι στο 90’+3’ με τον Ναμπί. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα μας να παίρνει τη σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στους Περιστεριώτες.

Με αυτό το τρίποντο, ο Ιωνικός έφτασε τους 17 βαθμούς στην Super League Interwetten.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Μύγας, Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις (88’ Βαφέας), Καμπράλ (86’ Πογοσιάν), Άοσμαν (76’ Κιάκος) Μάντζης (76’ Μάναλης).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46’ Χατζηϊσαΐας), Σάλομον, Χαρίσης (85’ Έρλινγκμαρκ), Ροτάριου, Μπεντινέλι (76’ Νταβιώτης), Ντένιτς (46’ Ναμπί), Κουλούρης.

Διαιτητής: Νταμπάνοβιτς