21η αγωνιστική: Βόλος-Ιωνικός 1-1

ionikos_volos.jpg

Ισόπαλος ήρθε ο Ιωνικός με τον Βόλο (1-1) στο «Πανθεσσαλικό» για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten, η οποία διεξήχθη υπό τη σκιά του θανάτου του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού και του 22χρονου Αλέξανδρου Λάμπη.

Η ομάδα μας είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν συνδυάστηκε  με κάποιο τέρμα. Αντιθέτως, αφού ο Βόλος βρήκε το προβάδισμα στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι στο 40ο λεπτό με τον Όροζ. Πριν φτάσουμε ως εκείνο το σημείο, ο Ιωνικός είχε φτιάξει τρεις μεγάλες φάσεις για να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά, ο Λένις στο 6’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο από θέση τετ-α-τετ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μάντζης είχε μια τρομερή έμπνευση όταν από τα 30 μέτρα έκανε τη λόμπα, η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 22’, ο Λένις είχε ακόμη μία ευκαιρία να σκοράρει αλλά ο Παπαδόπουλος έβγαλε το σουτ που επιχείρησε, για να έρθει ο Όροζ να γράψει το 1-0 στο 40’.

Με φάση για την ομάδα μας ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, αλλά η κεφαλιά του Άοσμαν στο 55’ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας, με το παιχνίδι στη συνέχεια του να είναι ισορροπημένο. Στο 72ο λεπτό η τάξη αποκαταστάθηκε, αφού ο Ιωνικός βρήκε το γκολ που άξιζε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μάντζη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλου, τον πέρασε και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με αυτό τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Ιωνικός έφτασε τους 18 βαθμούς.

Βόλος (Kώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Όροζ (70' Σοάρες), Μπαρτόλο (79' Ροσέρο), Ρεγκατέν (79' Κορέα)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (56' Ματσούκας), Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (85' Κιάκος), Λένις (90’+2' Μάναλης), Μάντζης (90’+2' Βαφέας), Πλατέλλας (85' Ρομαό).