Όλοι δίπλα στην ομάδα μας στο ματς με τον Απόλλωνα

ticketsforapollon.jpg

Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Ιωνικός – Απόλλων, στο πλαίσιο της 17ης, εξ αναβολής, αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22, στο γήπεδο της Νεάπολης (Τετάρτη 23/02, στις 19:30), συνεχίζεται.

Η ομάδα μας σε χρειάζεται και σε αυτό το παιχνίδι. Ο κόσμος αποτελεί τον 12ο παίκτη του Ιωνικού και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε όλοι μαζί σαν μια γροθια!

Η πώληση θα γίνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια, θύρα 8). 

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν: 

Α) Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, όπου ο κάθε κάτοχος, μπορεί να προμηθευτεί ο κάθε ένας μέχρι ΤΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για συνοπαδούς του, έχοντας μαζί του την κάρτα διαρκείας του, την ταυτότητα του για την επιβεβαίωση και τα στοιχεία εκείνων που επιθυμεί να προμηθευτεί για λογαριασμό τους εισιτήρια (Δηλαδή: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ). 

Β) Οι φίλοι της ομάδας μας, που έχουν αγοράσει εισιτήριο (απλό) σε οποιοδήποτε προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι , αφού πρώτα θα επιβεβαιώνεται μέσα από το σύστημα καταχώρησης το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ, με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας. 

Οι τιμές των εισιτηρίων: 

Θύρα 3: 5 ευρώ

Θύρα 1-2: 10 ευρώ 

Οι ημέρες και οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων από τα γραφεία της ομάδας μας: 

Τρίτη (22/02): 10:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ. 

Τετάρτη-ημέρα αγώνα (23/02): 10:00 το πρωί με 16:30 (σσ. τρεις ώρες πριν την έναρξη) 

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

 Σημείωση: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο, την παραμονή τους στο γήπεδο και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας. 

(Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET