Ιωνικός-Ιάλυσος 1-0

kalergisgoal.jpg

Η πρώτη νίκη του Ιωνικού, εντός έδρας είναι γεγονός. Και ήταν μία νίκη δίκαιη απέναντι σε ένα Ιάλυσο που μπήκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και για 79 λεπτά είχε καταφέρει να μην δεχτεί γκολ. 

Κακά τα ψέματα, θα ήταν άδικο να  μην έρθει η νίκη για τους Νικαιώτες  που με την εμφάνιση τους στο Β ημίχρονο άξιζαν όχι μόνο το γκολ του Καλλέργη αλλά τοουλάχιστον δύο γκολ ακόμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο . Mε τον Ιωνικό να είναι καλύτερος έχοντας κατοχή αλλά πέραν μιας -δύο φάσεων με πρωταγωνιστή τον Κρητικό του οποίου οι κεφαλιές δεν ανησύχησαν τον  Ανδρούτσο , δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο.

Στο β ημίχρονο, η ομάδα μας έγινε πιο επιθετική. Η κίνηση του κου Αρναούτη να βάλει τον Παπαουτσογιαννόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την έναρξη του β μέρους, αποδείχτηκε καθοριστική ,καθώς έτι ο μέχρι εκείνη τη στιγμή αριστερός μπακ Γκούφας, μεταφέρθηκε στη θεση του .Αριστερός εξτρέμ δλδ.

Ο διεθνής με τη Νικαράγουα, πάντως, παραλίγο να αναδεικνύοταν σε μοιραίο, αν  ο Καλλέργης δεν σκόραρε. Ο Αρμάντο ,που ήταν εξαιρετικός , δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει- σε τρεις περιπτώσεις- τις φάσεις όπως θα ήθελε  και μάλιστα οι φάσεις έγιναν μέσα σε επτά λεπτά ,με τα σουτ που έκανε απο πλεονεκτικές θέσεις να  μη βρίσκουν στόχο.

Ο κος Αρναούτης ρίσκαρε ακόμα περισσότερο με τη χρησιμοποιήση και του Μάναλη αντί του Τιεντσέ, παίζοντας όλα για όλα το παιχνίδι, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2, ενώ έβαλε και τον Καλογέρη στην εξίσωση, κίνηση που απελευθέρωσε τον Καλλέργη .

Με τον 22 χρονο στο 79, να βρίσκει χώρο και να σουτάρει, τη μπαλα να κοντράρει σε σώματα και να ξεγελάει τον Ανδρούτσο για το 1-0... Στο 89, ο Καλογέρης θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς, όταν βρέθηκε φάτσα-κάρτα με τον Ανδρούτσο αλλά το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και ο κίπερ του Ιάλυσου μπλόκαρε..

Κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία της πρώτης νίκης εντός έδρας για τον Ιωνικό που πλέον κοιτάει το ματς του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου. 

Οι ενδεκάδες: 

Ιωνικός: Τάφας-Μουστάκης-Γκούφας(71 Καλογέρης),Τσιριγώτης(46 Παπουτσογιαννόπουλος)-Ιωάννου-Γκοτσούλιας-Φουρλάνος-Τιεντσε(59 Μάναλης)-Κρητικός-Καλλέργης-Ντάγκρας 

Κουρεπίνης-Μάναλης-Παπουτσογιαννόπουλος-Σμυρλής-Καρυτινός-Κολλαράς-Καλογέρης

Ιάλυσος: Ανδρούτσος-Τερζίου-Τριποτσέρης-Γιώργου-Ρεκλείτης-Χατζηδίμπας-Αυγενικού(84 Μαραγκουδάκης)-Σερζίνιο(63 Πατηνιώτης)-Μαρτσάκης-ΧειμωνέτοςΝ.-Κουγιός(57 Νατσιόπουλος)

 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET