Η προπόνηση της Πέμπτης (31/03)

ionikos_training.jpg

Με όλους τους διεθνείς να έχουν επιστρέψει και να έχουν ενσωματωθεί στην προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για το ματς με τον Βόλο.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν αρκετά με μπάλα, με την προπόνηση να βασίζεται κατά κύριο λόγο πάνω στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Κόντε, Γραμμένος που την Τετάρτη (30/03) υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η προετοιμασία του Ιωνικού για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των playouts της Super League Interwetten το Σάββατο με αντίπαλο τον Βόλο (02/04, 18:15) στο γήπεδο της Νεάπολης, ολοκληρώνεται αύριο (01/04). Μετά το φινάλε της προπόνησης ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο.

*Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο για την ανίχνευση του κορωνοϊού πριν από τη σημερινή προπόνηση. Τα αποτελέσματα όλων των τεστ ήταν αρνητικά.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET