Ιωνικός και κόσμος μια γροθιά για την παραμονή!

ionikos_volos.jpg

«Μια γροθιά»! Μια φράση που ταιριάζει απόλυτα στον Ιωνικό, αναφορικά με το τεράστιο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο.

Ο Ιωνικός, το καμάρι της Νίκαιας, ήταν πάντα ένα με τον κόσμο του: Μια μεγάλη οικογένεια! Το γήπεδο της Νεάπολης ήταν, είναι και θα είναι μία από τις πιο «καυτές» και δύσκολες έδρες σε όλη την Ελλάδα, με το πάθος να ξεχειλίζει μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως ακριβώς πρέπει να συμβεί και στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten το Σάββατο (02/04, 18:15). Ο Ιωνικός μας δίνει έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς. Ένα παιχνίδι ορόσημο, το οποίο η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει για να αγγίξει τον στόχο της παραμονής!

Δεν περισσεύει κανείς και το γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο πρέπει να είναι «καμίνι». Με φωνή για 90 λεπτά, με παλμό και πάθος, ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα μας στο τρίποντο και στην παραμονή.

Οι οπαδοί μας, μικροί και μεγάλοι, οι «Rangers», όλοι είναι απαραίτητοι για το κρίσιμο αυτό ματς του Σαββάτου. Ο 12ος παίκτης μας πρέπει να είναι εκεί! Ο καθένας θα πάρει τη θέση του στην κερκίδα και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά φωνάζοντας «ΙΩΝΙΚΟΣ».

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET