6η αγωνιστική playouts: Ατρόμητος-Ιωνικός 0-1

Aosman_atromitos.jpg
Ακόμη μια νίκη για την ομάδα μας στα playouts.
Ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Άοσμαν και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας προσωρινά στην 7η θέση της βαθμολογίας. 
 
Φουριόζες μπήκαν οι δυο ομάδες στο ματς, βγάζοντας διάθεση για καλό ποδόσφαιρο. Ο Βίντμαρ στο 2' με εντυπωσιακή εκτίναξη έβγαλε το σουτ του Κιβρακίδη, ενώ δυο λεπτά μετά ο Ντάλσιο επιχείρησε το σουτ που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Ρομαό βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή απομακρύνοντας το σουτ του Κουλούρη πάνω στη γραμμή. 
 
Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τις φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι λιγοστές. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δυο τελικές για τον Ιωνικό αλλά το σουτ του Μυγα στο 40' και η κεφαλιά του Μάντζη στο 44' κατέληξαν άουτ. 
 
Καλυτερα μπήκε στο δευτερο μέρος ο Ιωνικός. Η καλή κυκλοφορία της μπάλας και το εξαιρετικό στήσιμο στο γήπεδο ήταν ο ιδανικός συνδυασμός που έκανε την ομάδα μας ιδιαίτερα απειλητική. Ο Ντάλσιο πάτησε στον Τουράμ και αυτός έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει στο 60'. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ντάλσιο έκανε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης το έβγαλε, ομως έξι λεπτά μετά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου δεν κατάφερε να βγάλει την τρομερή εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας στο 68ο λεπτό. 
 
Ο Τουράμ άγγιξε το δευτερο γκολ στο 74ο λεπτό αλλά δεν τελείωσε ιδανικά τη φάση μέσα από την περιοχή, με τον Ατρόμητο στη συνέχεια να κερδίζει πέναλτι αλλά η εκτέλεση του Κουλούρη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας (78'). Δυο λεπτά αργότερα ο διαιτητής έδειξε ξανά την άσπρη βούλα, αλλά τελικά μετά την εξέταση του on field review διαπίστωσε πως δεν υπήρξε παράβαση και διόρθωσε την αρχική του απόφαση. 
 
Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τον Γιαννιώτη να έχει ακόμη μια επέμβαση σε σουτ του Λένις λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και ο Ιωνικός πανηγυρισε την πέμπτη νίκη του σε έξι ματς στα playouts, ανεβαίνοντας προσωρινά μόνος 7ος! 
 
Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Έρλινγκμαρκ, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης (72' Μπεντινέλι), Ροτάριου (72' Άλιμπεκ), Κουλούρης, Μουνίθ.
 
Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Βίντμαρ, Μύγας, Τσιριγώτης (90'+3' Βαφέας), Ρομαό, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας, Κιάκος (46' Άοσμαν), Ντάλσιο (90'+4' Πογοσιάν), Λένις (89' Καμπράλ), Μάντζης (46' Τουράμ).
Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET