7η αγωνιστική playouts: Ιωνικός-Παναιτωλικός 3-1

dalcio_panetolikos.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού για την 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten.

Μια νίκη που έδωσε στην ομάδα μας την πρώτη θέση στα playouts και την 7η στη συνολική βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Ιωνικός παρέμεινε αήττητος στα playouts, έχοντας έξι νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας αφού μόλις στο 9ο λεπτό βρήκε το προβάδισμα με μονοκόμματο πλασέ του Ντάλσιο για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βέργος ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε μετά τον έλεγχο του VAR για οφσάιντ. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου είχε εξαιρετικό ρυθμό με φάσεις εκατέρωθεν, αλλά τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε του με το σκορ να παραμένει ως έχει.

Με γκολ για τον Παναιτωλικό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αφού ο Καρέλης στο 47’ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά. O Ιωνικός έβγαλε αντίδραση, αγγίζοντας το γκολ στο 55’ όταν ο Πογοσιάν είδε το πλασέ του να το βγάζει ο Ανέστης, αλλά επτά λεπτά αργότερα δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο όταν ο Μάντζης βρήκε τον Τουράμ και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Ο Μάντζης έψαξε το γκολ στο 68’ αλλά ο Ανέστης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση, με τον Χριστοδουλή στη συνέχεια να κάνει δύο μεγάλες επεμβάσεις. Τελικά, ο Έλληνας φορ του Ιωνικού βρήκε δίχτυα για 9η φορά φέτος, σκοράροντας στο 86ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

O Ιωνικός στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος τερμάτισε στην 7η θέση, φτάνοντας συνολικά τους 45 βαθμούς, παραμένοντας αήττητος στα playouts.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χριστοδουλής, Μύγας (90’ Γκοτσούλιας), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος (90’ Κιάκος), Κάνιας, Ντάλσιο, Πογοσιάν (61’ Μάντζης), Λένις (90’ Καμπράλ), Τουράμ (84’ Πλατέλλας).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (89’ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Περέιρα, Ντουάρτε (83’ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (89’ Μπαρμπόσα), Φλόρες (83’ Λιάβας), Αντούνες, Νταγκό (46’ Καρέλης), Βέργος.