Διπλό μες τη Νεάπολη

ionikoscelebmethesprot.jpg

O Ιωνικός πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στη Νεάπολη του Βόλου με 2-1 που ήταν η δεύτερη σερί μετά το τρίποντο κόντρα στον Ιάλυσο.

 

.Στο 23’  ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με τον Γκούφας που σε τρίτο χρόνο και αφού ο Αποστολίδης είχε πει όχι πρώτα στον Καλλέργη που ξεκίνησε τη φάση με ατομική ενέργεια με Κρητικό εν αρχή να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ,αλλά τον διεθνή με τη Νικαράγουα να σκοράρει από κοντά .
Οι δύο ομάδες έχασαν κι άλλες ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. 
 
Στο 50’ η Νίκη Βόλου έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Καπού. Στο 56’ όμως ο Μάναλης έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Ιωνικό, για το 1-2.Με τον φορ του Ιωνικού να εκμεταλλεύεται εξαιρετικά την πασα του Καλλέργη και με ωραιοπ πλασέ και αφού κέρδισε προσωπική μονομαχία να κερδίζει τον Αποστολίδη.
Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Γκούφας δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 84’ η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, καθώς και ο Γκαρσία της Νίκης δέχτηκε τη δεύτερη κάρτα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν έχοντας παίκτη παραπάνω, ενώ στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Ιωνικός πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη,χάνοντας και μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 με τον Σμυρλή που πρώτα νικήθηκε από τον Αποστολίδη και σε δεύτερο χρόνο ο Βοσκόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή.
 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ 1-2
50’ Καπός – 23’ Γκούφας, 56’ Μάναλης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 84’ Γκαρσία – 65’ Γκούφας
 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Κυριακίδης Σ., Βοσκόπουλος, Αλιατίδης (70’ Τσιώλης), Παγώνης (85’ Βοσνιάδης), Καμπαγέρο, Μπιτσάκος (40’ Ντομίνγκεθ), Ιορδανίδης, Γκαρσία, Μασκουνιάν, Καπός.
 
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Τάφας, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Τσιριγώτης (46’ Μάναλης), Τιεντσέ, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Καλλέργης (74’ Σμυρλής), Κρητικός,(90 Καλογέρης) Γκούφας.
 
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας) Βοηθοί: Βογιαρζής (Καρδίτσας), Μάνος (Λάρισας)