Φιλικό παιχνίδι: Βόλος-Ιωνικός 2-1

nps_ion.jpg

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα μας από τον Βόλο σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό.

Σε ένα ματς με ένταση, δύναμη και πολλές μονομαχίες, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό, χάρη σε τέρμα του Εσκοβάλ.

Το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Βόλο να βρίσκει δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Ήταν το 50ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Σταμένκοβιτς να γράφει το 2-0.

Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση και μείωσε το σκορ έξι λεπτά αργότερα με τον Μάντζη, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του Ιωνικού για τη νέα σεζόν. Στο τελευταίο μισάωρο το ματς είχε εξίσου καλό ρυθμό, η ομάδα μας ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά τίποτα τελικά δεν άλλαξε ως το φινάλε και ο Βόλος πήρε τη φιλική νίκη.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Κοκκίνης, Μασάς, Οφόσου, Μάντζης.

Στο δευτερο ημιχρονο αγωνίστηκαν και οι Χριστοδουλής, Ν. Ιωαννίδης, Χ. Ιωαννίδης.

Εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Μεντόσα, Ρομαό, Κάνιας, Τσιγκρίνσκι, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Περλέσι.

Η ομάδα μας επέστρεψε στην Αθήνα μετά τη φιλική αναμέτρηση, με τον Δημήτρη Σπανό να δίνει διήμερο ρεπο στους ποδοσφαιριστές του ώστε να ξεκουραστούν μετά το απαιτητικό πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Από Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στη δουλειά με απογευματινή προπόνηση.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET