Στον Ιωνικό ο Χρήστος Ελευθεριάδης

eleftheriadis.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Ελευθεριάδη.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 30 ετών, δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ. Διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητά του να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, μεταξύ άλλων.

Ο Ελευθεριάδης αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στη Λαμία, με τη φανέλα της οποίας έγραψε 24 εμφανίσεις με 3 γκολ και μία ασίστ. Την προηγούμενη διετία είχε αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ νωρίτερα πέρασε και από Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, Σέρρες, Αλμωπό Αριδαίας, Πιερικό και Καβάλα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χρήστος Ελευθεριάδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ιωνικού! Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Δημήτρη Σπανό και την οικογένεια Τσιριγώτη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Από πλευράς μου δεσμεύομαι να τους την ανταποδώσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Χρήστο Ελευθεριάδη και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET