Φιλικό παιχνίδι: Λεβαδειακός-Ιωνικός 2-1

ionikos_leba.jpg

Φιλική ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Λεβαδειακό με σκορ 2-1.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τον Δημήτρη Σπανό και το επιτελείο του.

Ο Μάντζης στο 32ο λεπτό από ασίστ του Κοκκίνη έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, η οποία είχε τουλάχιστον άλλες τέσσερις τελικές στην αντίπαλη εστία για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Τελικά, ο Λεβαδειακός στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισε με πέναλτι του Βρακά, ενώ οι Βοιωτοί με δεύτερο πέναλτι που μετουσίωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής σε γκολ στο 57’ κατάφεραν να πάρουν τη φιλική νίκη.

Η ενδεκάδα του Ιωνικού στο πρώτο ημίχρονο: Χουτεσιώτης (70’ Περλέσι), Μύγας (60’ Χ. Ιωαννίδης), Βαλεριάνος (60’ Σερβιλάκης), Τσιριγώτης (60’ Τσιγκρίνσκι), Ρομαό, Αντούνες, Πογοσιάν, Μασάς, Κοκκίνης (60’ Οφόσου), Ελευθεριάδης, Μάντζης (60’ Ν. Ιωαννίδης).

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, παίρνοντας τις θέσεις των Μασάς και Ελευθεριάδη στο 60ο λεπτό.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET