Φιλικό: Λαμία-Ιωνικός 1-0

ionikoslamiafriendly.jpg

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ιωνικός στην έδρα της Λαμίας.

Ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα, όπου και αντιμετωπίζει εκτός έδρας (21/08) τον Παναθηναϊκό.

Το ματς ήταν ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με καλό ρυθμό αλλά και μονομαχίες. Η Λαμία άνοιξε το σκορ στην πρώτη της τελική στο 19ο λεπτό με τον Ρόμανιτς, με τον Ιωνικό να έχει καλές στιγμές ως το φινάλε του ημιχρόνου για να ισοφαρίσει αλλά να μην τις εκμεταλλεύεται.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να βγάζει όρεξη και φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι πολλές αλλαγές από το 65ο λεπτό και έπειτα είχαν ως αποτέλσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός του αγώνα και το 1-0 υπέρ της Λαμίας να παραμένει ως το φινάλε του φιλικού αγώνα.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μίλο, Βαλεριάνος, Αντούνες, Μασάς, Ιωαννίδης, Μεντόσα, Μάντζης.

Έπαιξαν και οι Περλέσι, Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Ιωαννίδης Χρ., Ελευθεριάδης και ένας υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής.

*η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Λαμίας στα social media.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET