1η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ιωνικός 1-0

aosman_paofc.jpg

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ιωνικός στην πρεμιέρα της Super League από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πολύ καλό ξεκίνημα από την ομάδα μας στο παιχνίδι, απειλώντας μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ιωαννίδη μετά την κάθετη του Μεντόσα. Ο Παναθηναϊκός θέλησε να φτιάξει ευκαιρίες αλλά ο Ιωνικός ήταν εξαιρετικά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα άγγιξε το προβάδισμα στο 21ο λεπτό, έχοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Παρόλα αυτά ο Μάντζης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Μπρινιόλι.

Ο Κουρμπέλης στο 32' είχε μια καλή φάση να σκοράρει, με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια και όλα να δείχνουν πως το 0-0 θα παρέμενε ως το ημίχρονο. Ωστόσο, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπόραρ τσίμπησε την μπάλα, ο Χουτεσιώτης τον ανέτρεψε και ο Σιδηρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι απ' όπου ο Αϊτόρ σκόραρε για το 1-0 στο 45'+3'.

Ο Χουτεσιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση στο 48' σε σουτ του Τσέριν, με τον Δημήτρη Σπανό στη συνέχεια να κάνει τις αλλαγές του από τον πάγκο, φρεσκάροντας την ομάδα του. Ο Ιωνικός είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή του, δεν απειλούνταν και προσπαθούσε να βρει φάσεις στην κόντρα αλλά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου οι επιλογές δεν ήταν οι κατάλληλες.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 1-0 του Ιωνικού στην πρεμιέρα της Super League.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Βαλεριάνος, Άοσμαν, Μασάς (87’ Κοκκίνης), Μεντόσα (60’ Μίλο), Μάντζης (87’ Ελευθεριάδης), Ν. Ιωαννίδης (60’ Οφόσου).

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας για την 2η αγωνιστική την Παρασκευή (26/08, 21:30) με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET