2η αγωνιστική: Ιωνικός-Λεβαδειακός 0-0

Ionikosgameleva.jpg

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ήρθε ο Ιωνικός με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νεάπολης για την 2η αγωνιστική της Super League. 

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Πίεσε ψηλά τον αντίπαλο, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και δημιουργησε ευκαιρίες για να σκοράρει. Αποκορύφωμα αυτή του 11ου λεπτού όταν η εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν σταμάτησε στο δοκάρι. 

Στο 28' ήρθε η επόμενη μεγάλη φάση με τον Άοσμαν να βλέπει τον αντίπαλο τερματοφυλακα να διώχνει ξανά, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Μάρκοβιτς έδιωξε και το σουτ του Μυγα με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Μασάς να απειλεί με δυνατό σουτ στο 64' αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ο Δημήτρης Σπανός έριξε στο ματς τους Ελευθεριάδη, Μίλο και Λοβέρα, με τον τελευταίο να ντεμπουτάρει με την ομάδα μας και να δίνει πνοή στο παιχνίδι. Η κεφαλια του Μάντζη στο 76' και το πλασέ του Αντουνες στο 82' είχαν το ίδιο αποτέλεσμα: Ο Μάρκοβιτς να αποκρούσει! Η τελευταία φάση στο ματς ανήκε στον Λεβαδειακό αλλά ο Τσιριγωτης αστόχησε σε τετ-α-τετ και το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε. 

Ιωνικός: Χουτεσιώτης - Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες - Μύγας, Μασάς (66’ Μίλο), Μεντόσα (67’ Λοβέρα), Άοσμαν, Βαλεριάνος – Ιωαννίδης (67’ Ελευθεριάδης), Μάντζης

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς - Κωνσταντινίδης, Βινίσιους (85’ Λιάγκας), Τζημόπουλος (65’ Μπάχανακ), Βήχος – Συμελίδης (75’ Χάμοντ), Μπελμόντ, Μεχία – Μουτίνιο (46’ Λούα-Λούα), Δούμτσιος, Βρακάς (85’ Τσιριγώτης)